Balaton Huis Kopen 
 

SpecialsVerkort uw leercurve bij het kopen van een (vakantie) woning in Hongarije.

 


Veel Nederlanders en Belgen kiezen voor Spanje of Portugal bij het kopen van een (vakantie) woning. Waarom? uiteraard om het mooie weer, maar veelal ook uit gewoonte. Voor vakantie zijn we nu eenmaal meer gericht op landen als Kroatië of Hongarije.


Het kopen van een (vakantie) woning in Hongarije wordt steeds populairder en terecht, want waar je in Spanje voor Euro 300.000 tot Euro 500.000 een appartement kunt kopen, koop je in Hongarije voor hetzelfde geld een zeer ruime mooie woning. Van alle gemakken voorzien en inclusief een mooi stuk land.
Wij laten u graag kennis maken met een voorbeeld van een woning uit onze Specials selectie vlakbij het Balaton. 6 slaapkamers, 3 badkamers en instap klaar. Vraagprijs Euro 340.000. Kijk hier
Hoe pak je dan zoiets aan is de vraag en het antwoord daarop kunt u Kijk hier het filmpje van deze woning. vinden in onderstaande brochure welke u eenvoudig en gratis kunt downloaden door op de link te klikken. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen om in een (persoonlijk) gesprek meer te weten te komen.

Download uw gratis brochure (vakantie) woning kopen in Hongarije.
Hongarijevakantiewoning.pdf (16.23MB)
Download uw gratis brochure (vakantie) woning kopen in Hongarije.
Hongarijevakantiewoning.pdf (16.23MB)


Hongarije is HOT en terecht. De onroerend goed markt is BOOMING.

Een voorbeeld uit ons speciale aanbod deze PRACHTIGE vrijstaande villa aan de zuidelijke oever van het Balaton. In 2019 volledig gerenoveerd, woon oppervlakte 362 m2, 3 verdiepingen, 4 slaapkamers , 4 badkamers, garage, zwembad, enz…. Perceel grote 300 m2. In Hongarije krijgt u VEEL WAARDE voor uw Euro.


Vraagprijs € 395.000,- Interesse of wilt u meer informatie of wilt u praten over een woning kopen in Hongarije. Stuur een p.m. wij helpen u graag.


Kijk hier het filmpje van deze woning.