Balaton Huis Kopen 
 

Welkom bij Balaton Huis Kopen

Het Balaton is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Hongarije.
Het prachtige meer is gelegen in het westen van Hongarije en is het grootste meer van Centraal en Oost-Europa. Door de Hongaarse bevolking wordt het ook wel de Hongaarse Zee genoemd. het Balaton meer beslaat een oppervlakte van om en bij de 592 km² en heeft het zo’n 296 kilometer aan kusten. Een parel van water! 

Het Balaton is omwille van zijn zachte klimaat de ideale vertoefplaats van vele Hongaren maar ook van een heel aantal buitenlandse toeristen. De temperatuur er nooit echt te warm, zoals je wel eens kan meemaken in landen als Spanje, Italië of Griekenland. Het zonnige en zachte klimaat, gecombineerd met enkele natte dagen, vormt ook de ideale groeiplaats voor uitgestrekte Hongaarse wijngaarden, die heerlijk smakende en welbekende wijnen voortbrengen.

Voor het kopen van een huis aan het Balaton in Hongarije is er voldoende keuze, maar wat u ook gaat kopen, het is wel belangrijk is dat het allemaal keurig afgehandeld gaat worden. Wij nemen u alle zorgen uit handen. De verkoop en afhandeling geheel geregeld door de Hongaren ter plaatse (praten overigens prima Engels of Duits). Een groot voordeel voor u als koper want het geeft u niet alleen de afhandeling van het contract, maar ook hulp bij de overdracht van de elektriciteit, water etc. Zij helpen u. Zij weten de weg en doen dit vaker.  Kies daarom voor een gerenommeerde partij zoals Balaton Huis Kopen dat is.

Mijn naam is Jacob de Boer en voor Nederland en België ben ik de (Nederlandstalige) contactpersoon, maar de verkoop en afhandeling wordt geheel geregeld door de Hongaarse makelaars/bemiddelaars en vooral door de advocaten. Wij brengen u het aanbod van HongaarsHuis.nl.

Koopproces
Kopen in Hongarije is geen enkel probleem voor een Nederlander of Belg. In de EU zijn afspraken gemaakt dat ieder in alle lidstaten kan kopen. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen (o.a. wijnhuisjes en grote grondgebieden), maar over het algemeen kunt u alles kopen wat wij u op de website aanbieden.

Uiteraard gaat u eerst kijken, maar u is ook van harte welkom om bij mij thuis wat verder over Hongarije te praten. Gaat u naar Hongarije, dan maak ik maak graag een afspraak met onze mensen ter plaatse en als u wilt kopen, dan kunt u de koopprocedure starten als u in Hongarije bent, maar kan ook prima geregeld worden als u weer thuis bent. Via de mail en de post kan veel gedaan worden. Hongaars Huis helpt u graag en goed. Zie hier voor meer details over het koopproces.

Mede namens mijn Hongaarse partners wens ik u veel plezier bij het bekijken van onze website en zijn er vragen, neem dan even contact met mij op. Informatie ziet u op onze contact pagina. U kunt mij iedere dag bereiken van 8:00 tot 22:00.

Tot ziens,

Jacob de Boer