Balaton Huis Kopen 
 

Over ons

Welkom bij Huizen Aan het Balaton. Wij zijn een netwerk van makelaars en bemiddelaars die wonen en werken bij het Balaton in Hongarije en die vanuit onze eigen werkgebied leuke objecten verzamelen en via de website www.balatonhuiskopen.nl aan u willen aanbieden.


Jacob
Ik ben uw contactpersoon en bij mij kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot ons aanbod, procedures rond de aankoop e.d.
Graag maak ik een afspraak met een van onze makelaars.

Wat kunnen wij meer doen?

Wij presenteren u niet alleen de huizen aan het Balaton, maar verlenen u ook alle services die verder nodig zijn.

Welke diensten kunnen wij u leveren? Kort gezegd alle diensten op het gebied van de makelaardij zoals u dat ook in Nederland of België wel van een makelaar gewend bent en meer!. Met ons samenwerkingsverband in zijn wij als makelaardij de marktleider die zich vanuit Hongarije  richt op de Nederlanders en Belgen met interesse in een tweede woning, een beleggingsobject of andere mogelijkheden op het gebied van onroerende goederen. Wij bemiddelen niet alleen voor u bij de aankoop van uw tweede woning, maar regelen ook de volledige afhandeling. Kijk hier eens voor meer informatie.

Wanneer u besluit ons een bezoek te brengen kunnen wij u behulpzaam zijn bij het boeken van een reis en/of het boeken van uw hotel. Samen bezichtigen wij diverse objecten om u niet alleen een beeld te geven in de mogelijkheid welke de woning, maar vooral ook dorp en de regio u te bieden hebben.

Mocht u besluiten een woning te kopen, dan begeleiden wij u voor de volle 100%. We gaan samen naar de advocaat, naar het verzekeringskantoor en naar de bank. Elektra, gas en telefoon worden geregeld en eventueel brengen wij u contact met een bouwbedrijf. U staat er niet alleen voor.

Ook na de verkoop kunt u nog met uw vragen bij ons terecht. Wij zijn immers meer dan alleen maar vastgoed bemiddelaars, maar wij geven u full-service!.
U kunt mij bezoeken in Nederland, in Egmond. Graag vertel ik u wat meer over Hongarije, het Balaton, ons aanbod en alles wat er bij de aankoop komt kijken voordat u naar Hongarije gaat. Gaat u nog beter voorbereid op pad.

Wilt u meer over ons weten?
Mailen kunt u ons altijd op info@balatonhuiskopen.nl of op balatonhuiskopen@gmail.com
Ook kunt u mij altijd even bellen:
- voor Nederland op 06 5111 2651.
- voor België op 0031 6 5111 2651.
- Skype kan ook. U kunt mij bereiken op jacobdeboer.